Summer Up 2016

Summer Up

Ihanaa! Summer Up-festivaali on taas kohta täällä. Tarkalleen sanottuna 8.-9.7.2016. Suomen kesä on täynnä mitä ihanampia festareita ja Summer Up on yksi parhaimmista. Tavalliseen tapaan se järjestetään taas Lahden Mukkulassa luonnonkauniilla tapahtuma alueella Vesijärven rannassa. Tämä festivaali on siitä kiva että siinä ei ole ikärajaa, joten sinne voi mukaan lähteä myös perheen teini-ikäiset, kuuntelemaan hyvää musiikkia ja nauttimaan kauniista Suomen kesästä. Mukana tulee kuitenkin olla mielellään joku täysi ikäinen henkilö, ettei homma karkaa käsistä.

Summer Up on hyvin organisoitu ja järjestetty festari, joiden omilta nettisivuilta löytyy kattava tietopaketti mihin festareille tullessa kannattaa varautua, miten sinne on paras saapua, majoituksesta, ruokailuista, lähialueen palveluista ja kaikesta mitä festari vieraan ajatellaan tarvitsevan tietää.

Esiintymässä on oikeastaan kaikki Suomen tämänhetken kovimmat artistit joten kaikille on jotakin tarjolla. Viime vuonna Summer Upissa nähtiin lavalla uskomaton Nicki Minaj, eikä tämä vuosi jää huonommaksi kun lavalle nousee ulkomaisista artisteista esimerkiksi Future ja Mac Miller!

SummerUp festari järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2003 samaisella Mukkulan virkityslueella ja siitä lähtien se onkin kuulunut Suomalaisten kesään samalla tavalla kuin uudet perunat ja silli. Uusi asia tänä vuonna Summer Upeissa on omien telttojen tuominen leirintäalueelle. Aikaisempina vuosina telttakylä on ollut valmiiksi pystyttetty, mutta vuosi 2016 tuo uudet tuulet mukanaan. Hauskaa on myös, että telttailijat pääsevät kisaamaan kenellä on upein teltta tai hienoin leiri. Kaikkien kannattaa päästää siis luovuutensa valloilleen ja pistää parastaan. Jos telttailu ei enää kiinnnosta, Lahdessa on paljon myös hyviä hotelleja, mutta huoneen varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Festareille on mahdolllista ostaa sekä 1 tai 2 päivän lippuja ja kumpiakin saa sekä normi että VIP-versioina. Leirintäliput maksavat 20€ henkilöltä.

Tottakai tänäkin vuonna on jo perinteeksi muodostunut Summer Up-Cruise tarjolla, mutta vasta Marraskuun pimeinä iltoina. Silloin lähdetään risteilemään jo seitsemännen kerran festareiden jälkimainigeissa, fiilistellen ja juhlien hyvän musiikin tahdissa. Risteily järjestetään Silja Line-laivalla 7.11.2016 ja kyseessä on sen luokan bileet, että niistä ei kannata todellakaan jäädä pois!

Festarin julkaisuja voit seurata virallisilla Summer Up-kotisivuilla, Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa!

Summer Up 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *