Elokuun kiinnostavimmat musiikkitapahtumat

musiikkitapahtuma

Luulitko, että kesä on musiikillisten tapahtumien osalta, jo ohi? Ei toki, sillä elokuu on vielä vilkasta aikaa, mitä tulee musiikkitapahtumiin Suomessa. Esittelemme muutamia tapahtumia, joihin suosittelemme, kaikkien lomalaisten suuntaavan!

Savonlinnan oopperajuhlat

Savonlinnan oopperajuhlat, on Suomen suurin oopperamusiikin tapahtuma, joka on juuri käynnissä. Kuukauden mittainen tapahtuma, järjestetään tänä vuonna, aikavälillä 08.07 – 06.08.2016. Tänä aikana, Savonlinnan Olavinlinnassa, järjestetään oopperoita useita kertoja päivässä. Tänä vuonna, teemana on Italialainen ooppera, sekä William Shakespeare, jonka kuolemasta on nyt 400 vuotta.

Lahden kansainvälinen urkuviikko

Lahdessa järjestetään urkuviikko, 09.08 – 14.08.2016, jonka aikana esiintyy, niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin soittajia. Mukana ovat muun muassa, Gunnar Idenstam, Jaana Jokimies ja Irina Lampen, sekä Thomas Gaynor. Mikäli kaipaat toisenlaista musiikkia kuunnektavaksi, vieraile tässä tapahtumassa. Lippuja voit ostaa lippupisteen toimipisteistä.

Lasten taidefestivaali – Hippalot

Laita hippulat vinkumaan Hippaloilla, jotka järjestetään Hämeenlinnassa, 4. – 7.8. 2016. Hippaloilla on ohjelmaa kaiken ikäisille lapsille, ja koko perheelle. Hippalot on järjestetty kätevästi siten, että eri päivien ohjelma, soveltuu parhaiten eri ikäisille lapsille. Mukana on ikäluokat aivan pienistä vauvoista ja taaperoista, alakouluikäisiin lapsiin. Hippaloilla on muun muassa musiikkiesityksiä, lastenelokuvia, taidenäyttelyitä, sekä työpajoja lapsille. Täältä löytää taatusti tekemistä kaikille lapsille, ja myös vanhemmat viihtyvät Hippaloilla, vaikka koko päivän.

Toivottavasti joku näistä huippuhauskoista festivaaleista, ja musiikkitapahtumista, on sellainen, joka sopii sinullekin! Etenkin silloin, jos kaipaat piristystä, ja uutta kuunneltavaa, lähde tapahtumaan, jonka kaltaisessa et ole vielä koskaan ollut. Täältä saat lisää vinkkejä tapahtumiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *