Happy Jazz Club Storyville

storyville

Jazzia ja hämyistä tunnelmaa…siitä voi päästä nautiskelemaan Helsingissä Happy Jazz Club Storyvillessä, joka on valittu Downbeat Magazinen puolesta yhdeksi Euroopan parhaista livemusiikkia esittävistä Jazz clubeista. Se on saavutuksena aikamoinen ja vaatii clubilta jo todella hyvää ja laadukasta tarjontaa musiikillisesti kuin myös muutenkin. Sijainniltaan clubi on mitä parhain, sillä sen löytää heti eduskuntatalon takaa. Storyvillellä on tarjota asiakkailleen myös hurmaava puistoterassi, joka tuo lämpimään ja pimeään Elokuun yöhön aivan oman tunnelmansa.

Tunnelma on kuin New Orleansissa, jossa illan hämärtyessä tanssilattia täyttyy keinuvista vartaloista ja Jazzin sävelet kiirivät tummassa yössä. Ruokakin sopii teemaan upeasti, sillä tämä upea clubi tarjoilee Cajun Creole- keittiön antimia asiakkailleen, jotka voivat samaan aikaan tunnelmoida musiikilla ja nauttia herkullista ja alkuperältään rikasta Cajun Creole ruokaa, jonka juuret johtavat minnekäs muuallekkaan kuin New Orleansiin.  Mikä mahtavinta Storyvillellä on käytössään hiiligrilli, joka takaa todella autenttisen makuelämyksen ruokiin.

Elokuussa esiintyjälistalla komeilee runsas määrä todellisia Jazzin ammattilaisia, joiden musiikillista taituruutta on ilo päästä kuuntelemaan. Esiintyjinä nähdään mm. Kalevi Louhivuori’s Free Fall feat. Antti Kleemola & Linda Ilves, joiden upea kombo Soulia, R’nB:tä ja  funkia saa kuuntelijan suorastaan kehräämään onnesta. Tämä upea setti on kuultavissa 5.8.2016 ja jos taitava musiikki ja tiivis tunnelma houkuttavat, kannattaa todella saapua paikalle kuuntelemaan kyseistä kokoonpanoa.

Elokuussa tarjolla on runsaasti muitakin esiintyjiä, kuten esimerkiksi Daniel Baro, joka on tunnettu myös Tiempo Habanan keulakuvana. Tämä Afrokuubalainen ilta on tarjolla kuulijoille 19.8.2016. Tuona kyseisenä iltana clubilla sykkii rytmikäs ja vahva musiikki, joka todella vie kuuntelijan mukanaan Kuuban ja Länsi-Afrikan kiihekeään tunnelmaan.

31.8.2016 tarjolla on sitten aina yhtä ihana ja taidokas Antti Sarpila jonka musiikilliseen valikoimaan kuuluu todella mahtava kattaus vanhoja evergreenejä. Kuuntelija pääsee nautiskelemaan esimerkiksi,  Meet Me Tonight in Dreamland, Too Marvelous For Words ja Way Down Yonder in New Orleans kappaleiden tuomasta tunnelmasta. 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *