JVG – Hehkuu

Upea Duo JVG on julkaisuut uuden ja erilaisen kappaleen, jonka sanomassa ja sävelessä kuullaan aivan uudenlaista herkkyyttä. Enteileekö kappale tämän suositun Duon teiden erkanemista, jää nähtäväksi, mutta sillä aikaa saamme nauttia tästä todella mahtavasta ja yllättävän melodisesta kappaleesta.

Hehkuu-kappale nousi todella nopeasti listojen ykköseksi suomessa ja on myös pysynyt siellä todella hyvin. Kappaleen on kirjoittanut JVG:n luottomies Teemu Brunila, joka myös laulaa kappaleen todella tarttuvan kertosäkeen. Brunila tunnetaankin jo entuudestaan hyvin oman yhtyeensä The Crashin solistina. Miehen ääni sopii todella upeasti yhteen JVGn poikien räpäytykseen ja antaa koko kappaleelle aivan omanlaisensa tunnelman ja  hehkun.

Tässä kappaleessa kerrotaan suhteellisen avoimesti muusikon elämän toisesta puolesta, glamourin takana. Todellisuus on loputtomia bussimatkoja, myöhäisiä iltoja ja yksinäisiä öitä hotellihuoneessa. Kuitenkin kertosäekkin jo sen kertoo, että kaikki tuo on sen arvoista kun haippi nousee keikalla korkeaksi ja ihmisten välittämä energia nousee kattoon. Sitä kuinka kauan pojat jaksavat vielä näin kovaa kiertuetahtia, ei kukaan vielä voi ennustaa, mutta kuten aiemmin mainittiin, kappale antaa jo viitteitä, että ehkäpä ei enää monia vuosia.

Tämä uudenlainen biisi myös antaa kuuntelijalle mahdollisuuden huomata kuinka paljon Duon pojat ovat kehittyneet musiikillisesti. Ville Galle räppää omaan takuuvarmaan ja itsevarmaan tyyliinsä, mutta vähemmälle huomiolle jäänyt Jare suorastaan räjäyttää tällä kertaa pankin. Jaren kehittyminen on ollut aivan valtavaa ja tämä kappale tuo esiin sen kuinka loistava flown käyttäjä hänestä on vuosien varrella kehittynyt.

Tämä kappale todistaa sen tosiseikan todella selkeästi, että JVgn pojilla on todella paljon annettavaa suomen musiikkimaailmalle. Se tapahtuuko se Duona vai Solo-artistina on sitten eri asia. Nämä pojat eivät ole todellakaan parin hittibiisin tähdenlentoja vaan todellisia musiikin luovia ammattilaisia!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *