Parhaat paikat electron kuunteluun!

Suomessa on yhä enemmän keikkapaikkoja sekä yökerhoja ja tätä nykyä myös elektronista musiikkia soitetaan paljon livenä. Tässä artikkelissa paneudumme kahteen jo kansainvälistäkin mainetta saaneeseen suomalaiseen klubiin. Toinen näistä on Helsingissä sijaitseva Kaiku, ja toinen on Turun oma Dynamo Klubi.

 

clubkaikuKaiku sijaitsee Helsingissä, Kallion kaupunginosassa. Tämä alue on tunnettu underground-tyylisistä menopaikoistaan ja taiteellisesta tunnelmastaan, joten Club Kaiku sopii ympäristöön mainiosti. Clubia pyörittävät aidot musiikin ystävät ja se näkyy esimerkiksi loistavassa artistitarjonnassa ja tasokkaassa äänentoistojärjestelmässä. Tänne kerääntyy yleisöä laidasta laitaan, aina tosifaneista ohimennen paikalle saapuneisiin. DJ:t käyttävät myös aitoja LP-soittimia. Itse asiassa brittiläinen The Guardian -sanomalehden listalla Club Kaiku sijoittui yhdeksi Euroopan parhaimmista klubeista! Esiintyjien lista on valmisteltu pitkälle kesäkuuhun asti, joten tarkista tarjonta ja käy kuuntelemassa!

 

Dynamo Klubi löytyy Turun keskustasta, Linnankadulta. Heidän ohjelmaansa kuuluu niin elektronista musiikkia kuin live-musiikkia soittavia yhtyeitäkin ja musiikin tyyli vaihtelee laidasta laitaan. Tämä yökerho on ollut toiminnassa jo kahden vuosikymmenen ajan, eikä suosiolle näy loppua, vaan Dynamo Klubista on muodostunut yksi Turun yöelämän klassikkopaikoista. Tunnettu  arvostelusivusto TripAdvisor on koonnut palautetta Dynamo Klubista ja kommentit näyttävätkin olevan lähinnä positiivisia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *