Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Musiikkiuutiset » Lahden parhaat keikkapaikat

Lahden parhaat keikkapaikat

  • tehnyt
Festivaalit konserttisalissa

Tänään pääsemme tutustumaan Lahden suosituimpiin keikkapaikkoihin. Lahti on monella tapaa musiikkikaupunki, sillä Lahdesta löydät esimerkiksi ison musiikkiopiston, useita pitkään toimineita musiikkikauppoja ja suosittuja keikkapaikkoja, joita esittelemme lähemmin.

Sibeliustalo ja Finlandia-klubi

Jean Sibeliuksen mukaan nimetty Lahden kauniin vesijärven rannalla sijaitseva Sibeliustalo on Lahden suurin konserttikeskus, jossa järjestetään vuosittain useita kymmeniä musiikkitapahtumia. Sibeliustalossa sijaitsevat Lahden konserttikeskus ja Finlandia-klubi. Sibeliustalon keikkapaikoissa ei ole ikärajaa, joten konsertteihin pääsevät myös alaikäiset musiikin ystävät.

  • Lahden konserttikeskuksessa on useita erillisiä konserttisaleja, joista isoimpaan mahtuu jopa 580 henkilöä. Konserttikeskuksessa on mahdollisuus järjestää sekä isompia että pienempiä konsertteja. Tänä keväänä Sibeliustalon pääsalissa esiintyvät esimerkiksi suomalaisartistit SANNI ja Chisu.
  • Finlandia-klubi on konserttikeskukseen verrattuna rennompi ja enemmän populaarimusiikkiin keskittyvä keikkapaikka Sibeliustalolla. Klubilla järjestetään useimmat musiikkitapahtumista, ja siellä esiintyy vuoden aikana paljon kotimaisia artisteja.

Ravintola Torvi

Lahden oma Tavastia eli Ravintola Torvi on perustettu jo vuonna 1966, ja on siitä asti toiminut yhtenä suosituimmista keikkapaikoista Lahden seudulla. Torvi luetaan myös pitkän ikänsä ansiosta Suomen vahimpiin keikkaravintoloihin ja baareihin. Ravintola Torvella on antaa urbaanin musiikin faneille enemmän kuin tarpeeksi. Torvessa on keikkoja punkmusiikista suomirappiin ja reggaehin, jotakin jokaiselle kuulijalle. Yleinen tunnelma paikassa on rento, ja mukaan mahtuu ihmisiä laidasta laitaan.

  • Ravintola Torveen mahtuu yhteensä 100 henkilöä ja ikäraja on K-18.
  • Torvessa järjestetään poikkeuksellisen paljon keikkoja, noin neljänä iltana viikossa.

Möysän musaklubi

Möysän musaklubi eli lahtelaisittain ”Mössö” on Möysän baarin yhteydessä sijaitseva keikkapaikka, joka on kasvattanut suosiotaan viime aikoina. Tänä keväänä Möysän musaklubilla esiintyvät esimerkiksi Jukka Poika ja Neljä Ruusua. Useimmat keikoista ovat ikärajallisia, ja liput ovat kohtuuhintaisia.

Kaikki tulevat tapahtumat löydät keikkapaikkojen nettisivuilta. Musiikkirikasta kevättä myös sinulle!