Siirry suoraan sisältöön
Club Liberte

Tietoa meistä

Musiikin ystävät, tervetuloa! 

Club Liberté -sivusto on kotimainen blogisivusto, jota pyörittävät uskolliset musiikin ystävät. Koska kyseessä on ensimmäinen kirjoituksemme, haluaisimme hieman kertoa, mistä on kyse! Club Liberté oli legendaarinen keikkapaikka Helsingissä, mutta valitettavasti tämä livemusiikin kehto joutui sulkemaan ovensa. Me emme toimi yhteistyössä konsertteja järjestäneiden ihmisten kanssa, vaan nimesimme sivustomme tämän huikean musiikkibaarin muistoksi. Mistä me sitten täällä oikein teille kerromme? Alta saat hieman osviittaa siitä, mihin me haluamme täällä keskittyä.

Me rakastamme erilaisia keikkoja ja konsertteja tyylistä riippumatta, ja haluammekin tiedottaa uusista tapahtumista sitä mukaa, kun niistä ilmoitetaan! Live-musiikki elää ja voi hyvin ympäri Suomea, joten haluamme tarjota parhaat tärpit live-musiikin kuunteluun.

Uusia bändejä ja levyjä putkahtelee markkinoille tuon tuosta, ja me yritämme pysyä trendien mukana, unohtamatta tietenkään musiikin lukuisia alalajeja, kuten punk, folk tai tai vaikkapa klassinen musiikki!

Miten sitä muuten tietäisi, kenen musiikkia kannattaa kuunnella? Lue arvostelujamme singleistä, albumeista sekä bändeistä.

Musiikki on intohimomme, ja siitä voisi puhua loputtomiin. Emme halua rajoittaa itseämme liikaa, joten kaikki musiikkiin liittyvä on meille tärkeää ja se näkyy myös uutisissammekin.