Siirry suoraan sisältöön
Suomen suosituin rakkauslaulu.

Mikä on Suomen suosituin rakkauslaulu?

  • tehnyt

Tiedätkö jo, mikä on Suomen suosituin rakkauslaulu? Tutustu tämän hetken suosituimpiin rakkauslauluihin kotimaisista ja kansainvälisistä kappaleista!

Kake Randelin keikat

Kake Randelin keikat

  • tehnyt

Kake Randelin keikat ovat ikimuistoinen tapahtuma monille artistin faneille. Tutustu täällä tarkemmin italodiskon suurmestariin!

Ihminen makaa ja kuuntelee radiota.

Suomen radiokanavat

  • tehnyt

Kymmenet Suomen radiokanavat tarjoavat kuunneltavaa jokaiselle aina matkailijoista hittien ystäville. Tutustu kanaviin ja niiden ominaisuuksiin!

Mies soittaa kitaraa

80-luvun bändit

  • tehnyt

80-luvun bändit ovat vielä tänäkin päivänä monien suuria suosikkeja. Tutustu 80-luvun suomalaiseen musiikkiin tämän blogipostauksen avulla.

Konserttisaleissa on kaunis tunnelma

Suomen parhaimmat konserttisalit

  • tehnyt

Suomen parhaimmat konserttisalit sopivat monenlaisten esitysten pitopaikaksi. Lue lisää, mistä suosittuja konserttisaleja löytyy!

Festivaalit konserttisalissa

Lahden parhaat keikkapaikat

  • tehnyt

Tänään pääsemme tutustumaan Lahden suosituimpiin keikkapaikkoihin. Lahti on monella tapaa musiikkikaupunki, sillä Lahdesta löydät esimerkiksi ison musiikkiopiston, useita pitkään toimineita musiikkikauppoja ja suosittuja keikkapaikkoja, joita esittelemme lähemmin. Sibeliustalo ja Finlandia-klubi Jean Sibeliuksen mukaan nimetty Lahden… Lue lisää »Lahden parhaat keikkapaikat

JVG

JVG – Hehkuu

  • tehnyt

Upea Duo JVG on julkaisuut uuden ja erilaisen kappaleen, jonka sanomassa ja sävelessä kuullaan aivan uudenlaista herkkyyttä. Enteileekö kappale tämän suositun Duon teiden erkanemista, jää nähtäväksi, mutta sillä aikaa saamme nauttia tästä todella mahtavasta ja… Lue lisää »JVG – Hehkuu

Musiikki festivaalit

Weekend-festivaali 2016

  • tehnyt

Weekend festivaali on jo perinteeksi muodostunut elektronisen musiikin festari, joka järjestetään Suomessa, Ruotsissa ja Virossa joka vuosi elokuussa. Weekend-festivaali on yksi suurimmista pohjois Euroopassa järjestettävistä festari-brändeistä. Tämän festivaalin tuotanto on massiivinen ja joka vuois lavoille… Lue lisää »Weekend-festivaali 2016