Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Musiikkiuutiset » Mikä on Suomen suosituin rakkauslaulu?

Mikä on Suomen suosituin rakkauslaulu?

  • tehnyt
Suomen suosituin rakkauslaulu.

Suomen suosituin rakkauslaulu vaihtuu ajoittain, sillä uusia, loistavia, kappaleita julkaistaan säännöllisesti. Suomen suosituimpiin rakkauslauluihin ovat kuuluneet tähän mennessä esimerkiksi Sielun Veljien Rakkaudesta, Johanna Kurkelan Rakkauslaulu ja Pepe Willbergin Aamu. Suomen suosituimpiin kappaleisiin kuuluu joka vuosi niin suosittuja suomalaisia kuin ulkomaisiakin kappaleita. Tämän vuoden suosituimpien rakkauslaulujen esittäjät ovat varmasti suurelle osalle tuttuja nimiä. Tutustu seuraavaksi vuoden 2022 suosituimpiin rakkauslauluihin!

Suomen suosituin rakkauslaulu ei ole suomenkielinen

Suosituin kappale voi tietenkin vaihdella sen mukaan mistä gallupista on kyse. Erään kyselyn mukaan Suomen tämän vuoden suosituin rakkauslaulu on Ed Sheeranin Perfect. Tämän supersuositun, englantilaisen laulajan monet muutkin kappaleet kuuluvat suosituimpiin rakkauslauluihin Suomessa. Kappaleessa onkin kauniit, täydellisesti vaikkapa häihin sopivat, sanat. Ei siis ihme, että tämä kappale kuuluukin lukuisien ihmisten häämusiikkilistoihin.

Behm on myös hetkellä Suomen suosituimpia artisteja. Hänen monet kappaleet ovat olleet Suomen soitetuimpien listalla jo pitkään. Erittäin kaunis rakkauslaulu ”Hei rakas” esimerkiksi äänestettiin vuoden iskelmäksi. Vuonna 2020 julkaistua albumia Draaman kaari viehättää myös kuunneltiin julkaisuviikonloppunaan peräti yli 2,2 miljoonaa kertaa. Se tekee tästä albumista Suomen musiikkihistorian julkaisuviikonloppunaan kuunnelluimman debyyttialbumin.

Kotimaisia ja ulkomaisia suosikkeja

Tämän vuoden suosituimpiin rakkauslauluihin kuuluvat myös muun muassa John Legendin All of Me, Dan + Shayn Speechless, James Arthurin Say You Won’t Let Go ja Benjamin & Vestan Kunnes sammutaan, joka kuuluu monen suomalaisen suosikkikappaleiden listalle. Muista myös aina se, että oma suurin rakkauslaulusuosikki voi löytyä myös muualta kuin suosituimpien rakkauslaulujen listoilta!

Avainsanat: