Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Musiikkiuutiset » Seksi vie ja taksi tuo – yli kymmenen vuoden tauon jälkeen

Seksi vie ja taksi tuo – yli kymmenen vuoden tauon jälkeen

  • tehnyt

Viime aikoina olemme saaneet nauttia uutisista, jotka kertovat suomalaisten suosikki bändien kaavailemista comebackeista keikkalavoille. Ultra Bra teki paluun viime kesän festareille hirveän suurella suosiolla, Pikku G:ltä on alkanut tulla uutta musaa ja Dingo tekee uuden paluun aina tasaisin väliajoin. Viimeksi kerroimme lukujoillemme 2000-luvun alun suosikkibändin, nuorimman koskaan platinaa myyneen yhtyeen eli TikTakin paluusta keikkalavoille ensi kesän festareille ja tällä kertaa saamme jälleen jakaa ilouutisen.

Vuonna 2003 lopettanut 1990-luvulla suosittu popduo Nylon Beat tullaan myös näkemään tulevan kesän festarilavoilla! Nylon Beat ei ole esiintynyt yli kymmeneen vuoteen yleisölle, vuonna 2007 Naikkarit esiintyivät parilla areena keikalla lämppäreinä, joten pitkästä aikaa on mahdollisuus kuulla legendaariset sanat ’seksi vie ja taksi tuo mut siideri mua liikuuttaa’ livenä. Alta voit lukea lisää tästä kaivatusta paluusta ja missä Nylon Beat on nähtävissä ensi kesänä.

nylon beat

Kuva täältä.

Nyt tai ei koskaan

Nylon Beat nousi yleisön tietoisuuteen vuonna 1995 kykyjenetsintäohjelman kautta ja duoon kuuluvat Jonna Kosonen (nyk. Geagea) ja Erin Koivisto (nyk. Anttila). Molemmat ovat tahoillaan tehneet Nylon Beatin ollessa telakalla omaa soolouraa, Erinin saadessa ehkä hieman enemmän nimeä itselleen muun muassa Vain elämää -ohjelmaan osallistumisen myötä. Erinin ensimmäinen suomenkielinen soolosingle Vanha nainen hunningolla myi platinaa ja siitähän se sitten lähti.

Nylon Beat levyjä on myyty aikoinaan puolisen miljoonaa kappaletta ja urallaan Nylon Beat sai kahdeksan kultalevyä, seitsemän platinaa sekä vuoden 1999 Emma palkinnon vuoden yhtyeenä. Nylon Beat on ollut aikanaan yksi aikakautensa suosituimmista esiintyjistä kotimaisilla esiintymislavoilla. Euroviisu karsinnoissakin tämä aikansa huippusuosittu duo osallistui useamman kerran, mutta pääsemättä kuitenkaan edustamaan Suomea. Yhteensä kahdeksan vuotta keikkaillut Nylon Beat on todella tehnyt lähtemättömän vaikutuksen ja jäljen suomalaiseen popmusiikkiin. Hittibiisit kuten Viimeinen, Teflonlove, Satasen laina, Syytön sekä Seksi vie ja taksi tuo ovat kaikille tunnettuja ja niitä pääsee nyt laulamaan mukana ja bailaamaan kesän festareilla.

Aika paluulle on kaksikon mukaan nyt tai ei koskaan. Molempien sekä Jonnan että Erinin oma henkilökohtainen elämäntilanne sekä ura sallivat nyt keikkailun ja paluun yhdessä lavoille Nylon Beatina. Nylon Beat on naisten soolokeikoillakin ollut kaivattu ja aika on nyt kypsä kaksikon yhteen paluulle. Duo on myös itse kaivannut lavoille vahvalla asenteella, energialla sekä huikealla mimmienergialla varustettuna Nylon Beatina ja vihdoin aika on tälle kypsä ja otollinen. Keikoilla tullaan kuulemaan sekä uusia että vanhoja versioita tutuista biiseistä tarttuvilla kertosäkeillä.

Nähdäkseen Nylon Beatin pitää vain valita itselleen sopivin ajakohta ja tapahtuma alla luetelluista kesän 2018 festareista. Keikkalavoille paluun tekevä TikTak nähdään myös Himos Juhannuksessa sekä heinäkuussa SuomiPop Festivaaleilla Oulussa ja Jyväskylässä, joten molemmat bändit on mahdollista nähdä samoilla kekkereillä. Pääsee heilumaan taas ja lainaamaan satasta samalla kertaa.

Mä haluun olla Nylon -kiertue

21. – 23.6. Himos Juhannus, Jämsä

21. – 23.6. RMJ, Rauma

21. – 23.6. Tahko Juhannus, Nilsiä

28. – 30.6. Iskelmä Festivaali, Jämsä

6. – 7.7. Wanaja Festival, Hämeenlinna

12. – 14.7. Suomipop Festivaali, Jyväskylä

12. – 14.7. Suomipop Festivaali, Oulu

19. – 21.7. Tammerfest, Tampere

26. – 28.7. Kuopio RockCock

27. – 28.7. We Love Festival, Helsinki

Kesän festarit ovat tunnetusti suosittuja ja näillä paluun tekevillä artisteilla joudutetaan varmasti lipun myyntiä. Kannattaakin siis valita ja hommata omansa ennen kuin jää vain nuolemaan näppejään. Mielenkiinnolla jäämme myös odottamaan mikä aikanaan huippusuosittu artisti tai bändi julistaa seuraavaksi tekevänsä paluun.