Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Musiikkiuutiset » This Wild Life

This Wild Life

  • tehnyt

This Wild life on akustinen rock duo Long Beachilta Kaliforniasta. Bändiin kuuluu siis kaksi solistia Kevin Jordan sekä kitarassa Anthony Del Grosso. Alunperin This Wild life aloitti pop punk bändinä joulukuussa 2010. Muutos kokonaisesta bändistä duoksi tapahtui, kun Kevin sekä Anthony saivat huomattavasti enemmän huomiota heidän tekemilleen akustisille biiseille. Miehet kertovatkin, että vaikka kyseessä oli todella vaikea päätös, oli se kuitenkin sellainen mahdollisuus, jota ei voi jättää väliin mistään hinnasta.  This Wild life:lla on kokemusta kiertueista enemmän kuin laki sallii. Vuonna 2011 he osallistuivan Vans Warped Tour 2011, vuonna 2014 he aloittivat ensimmäisen kiertueen UK:ssa. Toukokuussa 2014 he tekivät ensimmäisen kiertueen myös Australiassa. Tässä heillä oli tukenaan Jonny Craig ja hänen bändinsä Slaves. Tämän jälkeen he ovat julkistaneet vuosittain uusia kiertueita. Yksi This Wild lifen tunnetuimmista biiseistä on core bandin Bring me the Horizonin akustinen cover ”Sleepwalking” biisistä. This Wild life:lta löytyy Facebook sivu, jonne he päivittävät ahkerasti kuulumisiaan sekä videoita menneistä keikoista sekä julkaisevat tiedon tulevista keikoista.

this wild life

Tämä bändi on ehdottomast yksi parhaimistoon kuuluvista. He ovat todella taitavia esiintyjiä sekä heidän levytetty musiikki on myös ehdottomasti kuuntelemisen arvoista. Olen itse käynyt kyseistä bändiä kuuntelemassa Lontoossa, heidän keikkansa oli aivan hämmästyttävän hyvä. Koko keikkapaikka oli täpötäynnä miesten faneja, mutta tämä ei haitannut, sillä paikka jossa keikka järjestettiin, oli juuri täydellinen akustiselle musiikille. Kevin sekä Anthony onnistuivat tempaisemaan aivan jokaisen paikalla olleen kuuntelian mukaan heidän maailmaansa. Kyseessä on kyllä yksi parhaista keikoista, jolla olen ollut.

Lisäksi heidän keikoillaan on yksi suurimmista jutuista fanituotteet. Yleensä fanituotteet on varustettu tylsällä logolla ja suurin osa ei halua edes käyttää niitä enempää kuin yhden kerran. Ero näissä ja This Wild lifen tuotteissa on se, että heidän bändipaidat ovat todella mukavan näköisiä. Heiltä löytyy bändipaitoja jokaiseen lähtöön. Jopa itsekin omistan yhden kyseisen bändin bändipaidoista.

Kannattaa siis tutustua näihin kahteen amerikkalaiseen mieheen paremmin, sillä heidän musiikki ja sanoitukset ovat aivan uskomattomia. Valitettavasti he eivät keikkaile suomessa, mutta heidät voi löytää keikkailemasta vähän kaikkialta Euroopasta. Eli jos olet suuntaamassa koneen nokan esimerkiksi englantiin, jossa he esiintyvät suhteellisen usein. Tunnelmaan ja heidän biiseihin kannattaa virittäytyä vaikka kuuntemalla kyseistä bändiä spotifysta. Sieltä löydät heidän kaikki biisit helposti ja nopeasti. Takaan, että tämä bändi on kuuntelemisen arvoinen.