Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Musiikkiuutiset » Turun Monk – jazzin, afron, latin musicin, funkin ja boogaloon koti

Turun Monk – jazzin, afron, latin musicin, funkin ja boogaloon koti

  • tehnyt

Turkuun on viime vuosien aikana noussut monta uutta ja loistavaa klubia vanhojen ikisuosikkien rinnalle, ja live musiikkia löytyykin nykyään paikasta jos toisesta. Muutamina esimerkkeinä mainittakoon vanhat suosikit Logomo ja Apollo, ja uutuus Turun illoissa nimeltä Gong. Tässä artikkelissa katsomme kuitenkin Monk-nimistä jazzklubia, jossa soi myös kuumat latinorytmit.

Monk sijaitsee Humalistonkadulla vanhan elokuvateatteri Dianan tiloissa aivan keskustan tuntumassa, ja viihdyttää nykyään musiikin ystäviä maanantaisin (syys- ja kevätkaudella), perjantaisin ja lauantaisin (ympäri vuoden). Monk lupaa kuulijoilleen kaupungin mehevimmät sessiot jazzin, afrom, funkin, boogaloon kuin latin musicin maailmassa, emmekä voi olla eri mieltä tässä asiassa.

monk2

Maanantaisin Monkin lavalta löytyy Turun Konservation kanssa yhteistyössä toteutettava Monday Jazz Happening, jossa talon house band säestää avoimia jameja. Live-keikoista nautitaan yleensä alkuillasta viikonloppuisin, ja tämän jälkeen tarjolla on myös vaihtuvien DJ:den soittamaa levymusiikkia.

Tupa on usein aivan täynnä, sillä paikka ei harmiksemme ole hirveän suuri. Henkilökunta on jo uskolliselle kävijäjoukolle tuttua, ja pöytiintarjoilu hoituu täällä ystävällisesti. Hauskana lisänä mainittakoon tekstiviestillä onnistuvat juomatilaukset! Mikä parasta, Monkin musiikkia pääsee useimmiten kuuntelemaan täysin ilmaiseksi!